Dostupno online u cijeloj Hrvatskoj!

Radno vrijeme Pon-Pet: 9 do 15
Kontakt e-mail: knjigovodstvo@makora.hr
Kontakt tel: +385 51 691 190

Dostupno online u cijeloj Hrvatskoj!

Kontaktirajte nas: Pon - Pet:09.00 - 17.00
Kontakt E-mail tomislav.negulic@gmail.com
Kontakt telefon +385 51 691 190

Zapošljavanje u Makora knjigovodstvu

07.12.2020.

Radno mjesto: samostalni računovođa u računovodstvenom servisu

Naše je poduzeće došlo do nove razvojne faze i širimo naš tim. Također, uskoro djelatnica koja je kod nas provela više od 16 godina odlazi u mirovinu, pa raspisujemo ovaj novi natječaj.

Ako imate znanja i iskustva i samostalni ste u cjelovitom vođenju knjigovodstva poduzeća, obrta i udruga, obračunima plaća i zaključivanju svih poreznih evidencija, te hoćete raditi u dobro uhodanom i organiziranom servisu gdje će vaše znanje i trud biti poštovani, vrednovani i plaćeni više nego je uobičajeno za navedene poslove – prijavite se s povjerenjem. 

S druge strane, ako imate drugačija znanja i vještine i mislite da možete ponuditi drugačiji doprinos – pošaljite nam svoje prijedloge.

Razgovori će biti obavljani izvan radnog vremena, u potpunoj diskreciji. Mi razumijemo da ne želite ugroziti trenutno radno mjesto, dok niste sigurni da ste dobili ovo bolje.

Radimo sa pouzdanim i uspješnim klijentima, kojima smo podrška na njihovom putu prema uspjehu. Oni su većinom iz uslužnih djelatnosti, najčešće iz IT sektora ili sličnih intelektualnih djelatnosti, nekoliko proizvodnji, ugostitelja, servisa i td. Većinom posluju kroz poduzeća, ali imamo i obrtnika i udruga. 

Kroz 26 godina postojanja naše tvrtke i 17 godina rada Makora knjigovodstva, izgradili smo dobre odnose povjerenja i uzajamnosti, te isti princip primjenjujemo i u odnosu na članove našeg tima.

Radit ćete u našem uredu u Matuljima, a kontaktirati sa svijetom internetom, jer mi koristimo sve napredne tehnologije za razvoj našeg poslovanja.

Od Vas očekujemo samostalnost u radu, visoku radnu etiku, poznavanje trenutnih zakonskih okolnosti i spremnost na svakodnevno učenje uz stalnu stručnu podršku koju osiguravamo u uredu. I najvažnije – da volite ovaj posao!

Zauzvrat, nudimo dobru organiziranost posla, ugodne radne uvjete i poštivanje vašeg doprinosa i to ne samo kroz plaću. Imat ćete ravnotežu između poslovnog i privatnog dijela života. Nudimo Vam priliku da monetizirate svoje znanje i iskustvo i samostalnost u radu!

Prijavite se putem obrasca, te ćete povratno dobiti daljnje upute i adresu na koju da pošaljete svoj životopis i motivacijsko pismo.

    © 2017 Izrada i održavanje Negactive - IT usluge i edukacija